Sciencelinjen

Sciencelinjen er for elever, der er glade for teknik og spændende forsøg. Undervisning i programmering, robotteknologi og flyve med droner.

Elever og lærere i Sciencelinjen har stor interesse i den naturvidenskabelige verden – vi kan lide logisk tænkning, at lege og eksperimentere samt få en masse ”aha”-oplevelser.

Når du vælger Sciencelinjen, er du sikret en plads på valgholdet Science, men du kan også vælge et andet valghold i stedet som fx Esport eller Krea-holdet, hvis du er mere interesseret i det – læs mere i afsnittet om valgfag. Du bliver undervist af naturfagslærere med stor interesse for science.

Skolen har fantastiske faciliteter til science med naturfagsauditorie, biologilokale, geografilokale og fysik/kemi-laboratorie samt LEGO-lokale. Vi har endvidere en stor samling undervisningsmaterialer til science med bl.a. droner, digital dataopsamling, LEGO-robotter, LEGO-arkitektur etc.

Siden er sidst opdateret 29. januar 2021