International Linje

International Linje er for elever, der er glade for engelsk og fremmede landes kulturer. Undervisning på engelsk i matematik, biologi, geografi og fysik/kemi.

Elever og lærere i International Linje har stor interesse i den globaliserede verden. Vi kan lide sprog og elsker at diskutere - fx om Danmark, som en del af det internationale samfund.

Når du vælger International Linje, er du sikret en plads på valgholdet International Kultur, men du kan også vælge et andet valghold i stedet som fx Esport eller Krea-holdet, hvis du er mere interesseret i det – læs mere i afsnittet om valgfag.

International Linje har særligt fokus på sproget engelsk, der er undervisningssproget i naturfagene fysik/kemi, biologi, geografi og matematik. Du bliver undervist af både engelsk- og dansksprogede lærere.

Det er vigtigt, at du er indstillet på at anvende engelsk som arbejdssprog, og du er parat til at yde en ekstra indsats.

Siden er sidst opdateret 29. januar 2021