Fodboldlinjen/Kokkelinjen

(eleverne går i samme stamklasse og har hver deres linjefag.)

Fodboldlinjen er for fodboldtossede elever (både piger og drenge), der er glade for at ”bruge bolden” og godt kan lide at røre sig. Undervisning i fodbold med 3 ugentlige træningspas i skoletiden.

Elever og lærere i Fodboldlinjen har stor interesse i fodbold – vi kan lide at spille fodbold, at se og analysere fodbold samt at eksperimentere med andre fysiske aktiviteter. Der er fokus på teknik, taktik og futsal, og der er mulighed for styrketrænings-pas. Du bliver undervist af fodboldtræner med trænerlicens.

Når du vælger Fodboldlinjen, behøver du ikke være elitespiller, og du deltager i fodboldtræning sammen med elever i 8. klasse, der også går i Fodboldlinjen.

Skolen har fantastiske sportsfaciliteter med flere kunststofbaner, og vi samarbejder med Skælskørhallen og har adgang til deres boldbaner og indendørsfaciliteter.

Kokkelinjen er for meget få elever, der er glade for at lave mad. Undervisning i kantinedrift i skoletiden med 3 ugentlige oplæringsmoduler. Der er kun 2-4 eksklusive pladser i Kokkelinjen, hvor du arbejder under kokkens anvisninger i et arbejdsmiljø, der på en helt særlig måde ligner et rigtigt arbejde som kok eller køkkenassistent.

Elever og kok/lærere i Kokkelinjen har stor interesse i madlavning og kantinedrift - vi kan lide at lave mad, smage på forskellige madretter samt sælge og drifte en kantine. Der er fokus på sund mad lavet fra bunden, god hygiejne og udgifter/indtægter i kantinedrift. Du bliver oplært af en kok med adskillige års erhvervserfaring.

Når du vælger Kokkelinjen, skal du deltage i kantinens salg af varer i nogle frikvarterer.

Skolen har fantastiske køkkenfaciliteter med nyt madkundskabslokale, nyt kantineområde og nyt kantinekøkken med diverse professionelle køkkenredskaber.

Siden er sidst opdateret 4. februar 2021