Linjer i udskolingen

Udskolingslinjer

Vi har 3 udskolingslinjer, hvor elever/forældre alt efter interesse kan vælge udskolingslinje. Vi vil med udskolingslinjerne sikre vores elever flere valgmuligheder og endnu mere motiverende undervisning. Der kan vælges mellem Foldboldlinjen/Kokkelinjen, Sciencelinjen og International Linje.

Det er vores forventning, at der er tre 7. klasser med omtrent 20 elever i hver. Der er de samme fag og samme eksamen i alle udskolingslinjerne, men indholdet og/eller valgfag er meget forskelligt. Eleverne har ofte samme interesser, og klasserne bliver dermed mere homogene.

Alle elever uanset nuværende skole/klasse er velkomne i vores udskolingslinjer – du skal blot være elev i 6. klasse og skal i 7. klasse efter sommerferien, og du skal være klar til at deltage aktivt og yde en indsats. Det er vores erfaring, at elever/forældre ansøger om optagelse fra mange andre skoledistrikter i Skælskørområdet – bl.a. fra Flakkebjerg, Dalmose, Slagelse, Korsør og Næstved Kommune.

Alle elever kommer på lejrskole i starten af 7. klasse, hvor eleverne lærer hinanden at kende, så de har et trygt og godt kendskab til hinanden og deres primære lærere allerede fra skoleårets begyndelse – se dette link med elevernes oplevelser sidste år. (nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 4. marts 2022