Indskrivning til kommende 7. årgang

Kære elever i 6. klasse og forældre

Grundet situationen med COVID-19 er det ikke muligt for mig at orientere eleverne personligt ved fremmøde i klasserne – og det er heller ikke muligt at holde det planlagte orienteringsmøde om vores nye fodboldlinje og de andre udskolingslinjer. Vi har derfor udarbejdet en orienteringsfil om vores nye fodboldlinje og en generel fil om udskolingslinjerne samt en tilmeldingsblanket. Det havde naturligvis været langt mere nuanceret med en mundtlig dialog, men da det ikke er muligt, håber jeg, at filerne giver jer de nødvendige informationer til at vælge den for dig rigtige udskolingslinje.

Såfremt du har brug for en dialog om valg af udskolingslinje, er du velkommen til at skrive på jolar@slagelse.dk eller ringe på mobil 23 30 36 24.

John Larsen

Fremtidens skole - Information omkring linjerne i 7.-9. klasse (pdf - nyt vindue)

Information omkring fodboldlinjen på Eggeslevmagle Skole. (pdf - nyt vindue)

Indskrivningsblanketten skal udfyldes og afleveres til skolen - senest den 20. maj 2020.

Siden er sidst opdateret 4. maj 2020