Madkassen - skolens kantine

Se en video fra Madkassen (nyt vindue)

Eggeslevmagle Skole har egen skolekantine med kokken Liselotte, der hver dag laver lækker mad, som elever og medarbejdere har mulighed for at købe.

Kantinen har åben hver dag jf. nedenstående:

  • Kl. 8.20-8.30
  • Kl. 10.00-10.20
  • Kl. 11.50-12.25

Udvalget af mad og drikke i Madkassen er bredt og varieret, og Liselotte er ofte i dialog med eleverne om deres ønsker til udvalget. Elevrådet spiller også en aktiv rolle ift. kantinens udvalg.

Hver dag kan man købe dagens ret, og det kan være fx lasagne, wrap med kebab, burger, salatbar etc. Man kan altid se ugens menu på Aula, så man hjemme har mulighed for at planlægge, hvornår madpakken skal blive hjemme. Alle dage kan man købe minipizza, pølsehorn, boller og toast. Én gang om ugen sælger Liselotte kage i kantinen, hvilket alle elever og medarbejdere sætter stor pris på.

I 10- og 12-pausen har vi udskolingselever, som hjælper til med varetage salget i kantinen.

I området omkring kantinen har alle skolens elever mulighed for at spise maden og hygge med kammeraterne, og der er gårdvagter i kantinen, som sørger for, at alt foregår på en god måde. Det er skønt at se, hvordan såvel store som små elever hjælper hinanden i kantineområdet.

Alle elever har et kantinekort, som de skal bruge, når de handler i kantinen – kantinen er kontantløs. Forældrene sætter penge ind på kontoen, og så er kortet klar til brug. Hjemme har man mulighed for at se, hvad der er købt i kantinen, og det er med til at skabe tryghed for forældre – det kan også give anledning til en god dialog om, hvad man skal købe/ikke købe. Man kan sætte en spærre på kortet, så der ikke kan købes for mere end et fast beløb pr. dag. Mister eleven sit kort, kan man købe et nyt i skolens kontor.

Har du spørgsmål om kantinekortet, kan du kontakte skolesekretær Franziska Friedrich på 58 57 97 50

Du kan se billeder af Liselottes lækre mad på Instagram eggeslevmagleskolekantine.

Her kan du finde en forældreguide til kantinekortet. (pdf - nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 3. marts 2022