Faciliteter og bygninger

Skolen er oprindelig bygget i 1959, men gennem årene er skolen udvidet med mange forskellige bygninger. I årene 2001- 2003 blev skolen nok engang udbygget og renoveret, således at den nu fremstår med optimale rammer. Udendørs har skolen mange grønne kroge og plæner. Der er legepladser og gårde, som giver gode muligheder for at opfylde de mange børns behov for leg og samvær.

Elevernes skolemøbler

Skolemøblerne på Eggeslevmagle Skole er tidssvarende og bliver løbende udskiftet.

Skolevejens trafiksikkerhed

Skolepatruljen: patruljen arbejder i fodgængerfeltet på Næstvedvej - ud for skolen. Patruljen arbejder om morgenen samt om eftermiddagen.

Jævnfør Slagelse Kommunes retningslinjer om befordring kan nogle af skolens distriktselever opnå befordringsberettigelse, hvis du skal køre på en vej som af politiet er vurderet trafikfarlig.

Siden er sidst opdateret 27. november 2019